Werkwijze PA Solutions

Momenteel werk ik structureel voor een aantal vaste opdrachtgevers. Daarnaast ben ik beschikbaar voor nieuwe opdrachten, die verspreid over een aantal dagen, weken of maanden uitgevoerd kunnen worden. Dit kan al vanaf een paar uur per maand, maar kan ook voor een tiental uur per maand zijn bijvoorbeeld. 

Wil je dat ik bijvoorbeeld om de week of wekelijks een paar uur bij jou op kantoor kom werken? Vaste dagen of tijden zijn bespreekbaar.
Investeer je liever niet in een werkplek en weet je niet van tevoren hoeveel werk je in een bepaalde maand of week uit handen wil geven? Dan past de Virtual Assistant aanpak misschien beter bij jou; ik kom dan eens in de paar maanden even bijpraten en overig contact verloopt via e-mail, telefonisch of whatsapp. Maar nét wat jij prettig vindt!

Ben je toe aan meer structuur binnen je organisatie, heb je behoefte aan een sparringpartner of heb je eenvoudigweg te veel werk om zelf te doen, maar waar je niet iemand voor in dienst wilt nemen? Al vanaf een paar uur per maand kan ik jou helpen! Bel of mail me om een afspraak in te plannen. Ik kan naar jou toe komen, of je bent welkom bij mijn werkplek in Gebouw88 in Tilburg.

Fijn dat ontzorgen!
En verder?

In overleg kan ik de werkzaamheden bij jou op locatie doen of vanuit een andere locatie waar ik graag werk. 
Mijn uurtarief voor 2022 is € 55 excl. BTW obv maandelijkse facturatie of € 60,- excl. BTW per uur voor opdrachten die met spoed binnen 24 uur gerealiseerd dienen te worden. Voor werkzaamheden op officiële feestdagen of vooraf doorgegeven vakantiedagen geldt een aangepast tarief van €70,- per uur. Prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.

Indien mijn aanwezigheid buiten Goirle of Tilburg gewenst is (uiteraard obv beschikbaarheid), worden reistijd en kilometervergoeding vanaf Goirle berekend. Eventuele parkeerkosten worden ook doorberekend.

Bedrijfsfotograaf Raldo Neven:
“Spin in het web, multifunctioneel, secuur, meedenker, snel en prettig om mee samen te werken. Dat zijn slechts een paar woorden die me zo snel te binnen schieten, Maggie is meer dan dat.” 

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?