Referenties

 
Neven Fotografie (Tilburg):
Onder andere facturatie, debiteurenbeheer, acquisitie, afspraken inplannen, documenten uitwerken, teksten schrijven voor leerlingenhandleiding en docentenboekje voor gastcolleges, relatiebijeenkomst organiseren, beheer website en Linkedin bedrijfspagina.
Raldo Neven over de samenwerking: “Spin in het web, multifunctioneel, back Office, secuur, meedenken, snel en prettig om mee samen te werken. Dat zijn slechts een paar woorden die me zo snel te binnen schieten, Maggie is meer dan dat. Ik beveel bij deze van harte PA Solutions aan. In één woord een ‘Topper’.”

 

Bonheur Horeca Groep (Tilburg):
Onder andere: debiteurenbeheer en administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de financiële administratie.

 


ROOT Events (Goirle):
Onder andere: sparren over efficiënter opzetten van administratie, opzet offertes, verkoopgesprekken, sales acties, website en social media. Tevens ondersteuning bij grote projecten: notuleren bij afspraken, draaiboek opstellen en aanpassen, begroting bijwerken en sparringpartner.
Roland Otten over de samenwerking: “Maggie is oprecht, gedreven, kundig en gestructureerd.
Doordat ik alleen werk bewandel ik soms te lang hetzelfde pad. Door te sparren met Maggie zet ze mij weer op het juiste spoor en verruimt ze mijn blik. Super fijn. Bedankt voor de samenwerking Maggie, gaat vast vaker gebeuren!”


Beautysalon Eefje Mutsaers (Tilburg):
Onder andere: images voor Facebook berichten maken en plaatsen, nieuwsbrief maken in Mailchimp en verzenden, businessplan schrijven voor nieuwe diensten en ondersteunen met marketing hierbij.
Eefje Mutsaers over de samenwerking: “Maggie is een super leuke en doordenkende vrouw, ik ben via mijn vriend in contact met haar gekomen en sindsdien werken we aan de reclame voor mijn schoonheidssalon en tevens zijn we samen bezig om mijn beautybus en workshops uit te werken. Ze denkt echt aan alles, ik kan je haar zeker aanraden, prettige partner om mee te werken, vol creatieve ideeën, waar ik iets vergeet vult zij me precies goed aan. Je bent top Maggie!”

 

Heeren Elektrotechnisch Bedrijfsbureau (Tilburg):
Onder andere: images voor Facebook berichten maken en plaatsen, nieuwsbrief maken in Mailchimp en verzenden, businessplan schrijven voor nieuwe diensten en ondersteunen met marketing hierbij, website up-to-date houden, vacatureteksten opstellen, aanmeldingen voor kennisavonden bijhouden en opvolgen e-mails.
Martijn Heeren over de samenwerking: “Flexibel en veelzijdig zijn de twee woorden die me te binnen schieten als ik het samenwerken met Maggie moet beschrijven. Ik kan Maggie altijd appen of mailen en sta er elke keer van te kijken hoe snel ik reactie krijg. Of het een afspraak is die ze voor ons maakt, contacten met leveranciers of een poster voor social media. Daarnaast maakt ze met de halve informatie die ik aanlever elke keer weer een totaalplaatje waar wij weer iets mee kunnen. Ik kan iedereen “een Maggie” aanraden 😊”

 

 

Domopro (Tilburg):
Onder andere: images voor Facebook berichten maken en plaatsen, businessplan schrijven voor nieuwe diensten en ondersteunen met marketing hierbij, website up-to-date houden, vacatureteksten opstellen, folders maken.
Martijn Heeren over de samenwerking: “Flexibel en veelzijdig zijn de twee woorden die me te binnen schieten als ik het samenwerken met Maggie moet beschrijven. Ik kan Maggie altijd appen of mailen en sta er elke keer van te kijken hoe snel ik reactie krijg. Of het een afspraak is die ze voor ons maakt, contacten met leveranciers of een poster voor social media. Daarnaast maakt ze met de halve informatie die ik aanlever elke keer weer een totaalplaatje waar wij weer iets mee kunnen. Ik kan iedereen “een Maggie” aanraden 😊”

 

Florijn Administratie (Goirle):
Onder andere: workshop social media verzorgd.
Annemieke Goossens- van der Graaf over de workshop: “Allerlei tips en trucks gekregen. Samen ook gekeken naar hoe wij social media reeds hadden ingezet als bedrijf en waar nog verbeterpunten zijn. Vol enthousiasme, opgewekt, behulpzaam en zorgzaam dat zijn we woorden die in mij opkomen. Een echte aanrader als je meer wilt weten over social media en zeker als je van persoonlijk contact houdt.”

 

Janus Metaal (Tilburg):
Onder andere: workshop social media verzorgd.
Hugo van der Stelt over de workshop: “Je merkt dat Maggie erg betrokken is bij wat je doet. Ook blijft Maggie na de cursus contact houden om het geleerde in de praktijk te brengen. Kortom, erg fijn om mee samen te werken en een echte aanrader!”

 

Globadev ICT for development (Utrecht):
Onder andere: workshop social media verzorgd.

Biersommelier, Certified Cicerone en Zytholoog Fiona de Lange
Onder andere: beheren diverse websites, testen van websites, schrijven teksten, research, voorbereiden evenementen, contact met leveranciers, bestellen promotiemateriaal, beheer zakelijke Facebook pagina, bijhouden aanmeldingen bieravonden en contact met deelnemers Nationale Bierbank.
Fiona de Lange over de samenwerking: “Echt een topper, een vakvrouw die alles tot in de puntjes regelt en razend snel is. Aan een woord heeft ze genoeg! Kortom, bel haar!”

 Unique Design (Tilburg):
Onder andere offertes opvragen, draaiboek maken, afspraken inplannen, inzichtelijk maken van actiepunten en opstellen planning en begroting voor beursdeelname. Ondersteuning/ gastvrouw bij organisatie van workshops voor relaties. Tevens sparringpartner als het gaat om verkoop, organisatorische aanpak en HRM.
Ryan van Brunschot over de samenwerking: “Maggie denkt met ons mee, ze zorgt ervoor dat allerlei taken en werkzaamheden duidelijk in kaart komen. Boven alles is Maggie een fijne vrouw om mee te werken en ook nog eens gezellig om mee te borrelen! Maggie is voor ons een sterke toevoeging tot het team en zullen dan ook voor een langere periode met haar blijven samenwerken.”

 

Vissers Gerechtsdeurwaarders (Goirle):
Onder andere: inventariseren netwerkbijeenkomsten, sponsormogelijkheden, promotiemogelijkheden, offerte aanvragen voor Internetmarketing en nieuwe website, inplannen van afspraken en schrijven van teksten. 
Ronald Vissers over de samenwerking: “Maggie werkt gestructureerd en overzichtelijk. Ze laat zaken niet onbeantwoord of onbehandeld!”

 

 

ZorgMatch (Tilburg)
Onder andere: notuleren, agenda’s voorbereiden en vergaderingen inplannen, catering regelen, medewerkersbijeenkomsten inplannen, relatiegeschenken bestellen, geschenken en kaarten voor medewerkers, inlogaccounts maken voor urenregistratiesysteem, controle gewerkte uren en Exceloverzichten maken, vacatures op de website zetten en op Linkedin posten. 
Ron Obbens over de samenwerking: “Maggie is een leuke, vrolijke en zeer professionele vakvrouw waar het zeer prettig mee samenwerken is. Ze heeft een pro-actieve houding en regelt alles tot in de puntjes. Zelfs dingen waar je zelf even niet aan denkt maar die wel geregeld moeten worden. Bij een volgende mogelijkheid ga ik ze zeker weer benaderen, maar als het goed is is ze dan niet beschikbaar en is er een andere geluksvogel.”

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?