In 1 woord een topper!

“Spin in het web, multifunctioneel, back office, secuur, meedenken, snel en prettig om mee samen te werken. Dat zijn slechts een paar woorden die me zo snel te binnen schieten, Maggie is meer dan dat.
Ik beveel bij deze van harte PA Solutions aan. Ik werk al meer dan 11 jaar met Maggie. Naast wat ze voor Neven Fotografie betekent is ze ook zeer belangrijk als bestuurslid bij het Tilburgs Netwerkdiner. In één woord een ‘Topper’. “

Raldo Neven - Eigenaar/Bedrijfsfotograaf bij Neven Fotografie en voorzitter bij het Tilburgs Netwerkdiner

Zij zorgt dat je de vrijheid en rust hebt om te doen waar jij goed in bent

“Als ik aan Maggie denk word ik blij, ze is buiten dat je op haar kunt bouwen, een heel attente prettige persoonlijkheid.
Kundig, alert, snel, adequaat, meedenkend, verrassend, sympathiek, sociaal en lief: een echte rechterhand.
Zij zorgt dat je de vrijheid en rust hebt om te doen waar jij goed in bent, Maggie zorgt voor de rest. “

Marga Jansen - StratosClub

Regelt alles tot in de puntjes

“Maggie is een leuke, vrolijke en zeer professionele vakvrouw waar het zeer prettig mee samenwerken is. Ze heeft een pro-actieve houding en regelt alles tot in de puntjes. Zelfs dingen waar je zelf even niet aan denkt maar die wel geregeld moeten worden. Bij een volgende mogelijkheid ga ik ze zeker weer benaderen, maar als het goed is is ze dan niet beschikbaar en is er een andere geluksvogel.”

Ron Obbens - Zorga

Samen sparren en me op het juiste spoor zetten

“Maggie is oprecht, gedreven en kundig en gestructureerd.
Doordat ik alleen werk bewandel ik soms te lang hetzelfde pad. Door te sparren met Maggie zet ze mij weer op het juiste spoor en verruimt ze mijn blik. Super fijn. Bedankt voor de samenwerking Maggie, gaat vast vaker gebeuren!”

Roland Otten - Root events

Een vakvrouw die razendsnel is!

“Echt een topper, een vakvrouw die alles tot in de puntjes regelt en razend snel is. Aan een woord heeft ze genoeg! Kortom, bel haar!”

Fiona de Lange - Zythologe, internationaal Biersommelier, Certified Cicerone®, Siebel/Doemens Grade A+ Brewing Technology

Prettige partner om mee samen te werken

“Maggie is een super leuke en doordenkende vrouw, ik ben via mijn vriend in contact met haar gekomen en sinds dien werken we aan de reclame voor mijn schoonheidssalon en tevens zijn we samen bezig om mijn beautybus en workshops uit te werken. Ze denkt echt aan alles, ik kan je haar zeker aanraden, prettige partner om mee te werken, vol creatieve ideeën, waar ik iets vergeet vult zij me precies goed aan. Je bent top Maggie!”

Eefje Mutsaers - Beautysalon Eefje Mutsaers