Referenties

 
Neven Fotografie (Tilburg):
Onder andere facturatie, debiteurenbeheer, acquisitie, afspraken inplannen, documenten uitwerken, teksten schrijven voor leerlingenhandleiding en docentenboekje voor gastcolleges, relatiebijeenkomst organiseren, beheer website en Linkedin bedrijfspagina.
Raldo Neven over de samenwerking: “Spin in het web, multifunctioneel, back Office, secuur, meedenken, snel en prettig om mee samen te werken. Dat zijn slechts een paar woorden die me zo snel te binnen schieten, Maggie is meer dan dat. Ik beveel bij deze van harte PA Solutions aan. In één woord een ‘Topper’.”

 

Biersommelier, Certified Cicerone en Zytholoog Fiona de Lange
Onder andere: beheren diverse websites, testen van websites, schrijven teksten, research, voorbereiden evenementen, contact met leveranciers, bestellen promotiemateriaal, beheer zakelijke Facebook pagina, bijhouden aanmeldingen bieravonden en contact met deelnemers Nationale Bierbank.
Fiona de Lange over de samenwerking: “Echt een topper, een vakvrouw die alles tot in de puntjes regelt en razend snel is. Aan een woord heeft ze genoeg! Kortom, bel haar!”

 


Unique Design (Tilburg):
Onder andere offertes opvragen, draaiboek maken, afspraken inplannen, inzichtelijk maken van actiepunten en opstellen planning en begroting voor beursdeelname. Ondersteuning/ gastvrouw bij organisatie van workshops voor relaties. Tevens sparringpartner als het gaat om verkoop, organisatorische aanpak en HRM.
Ryan van Brunschot over de samenwerking: “Maggie denkt met ons mee, ze zorgt ervoor dat allerlei taken en werkzaamheden duidelijk in kaart komen. Boven alles is Maggie een fijne vrouw om mee te werken en ook nog eens gezellig om mee te borrelen! Maggie is voor ons een sterke toevoeging tot het team en zullen dan ook voor een langere periode met haar blijven samenwerken.”

 

ZorgMatch (Tilburg)
Onder andere: notuleren, agenda’s voorbereiden en vergaderingen inplannen, catering regelen, medewerkersbijeenkomsten inplannen, relatiegeschenken bestellen, geschenken en kaarten voor medewerkers, inlogaccounts maken voor urenregistratiesysteem, controle gewerkte uren en Exceloverzichten maken, vacatures op de website zetten en op Linkedin posten. 
Ron Obbens over de samenwerking: “Maggie is een leuke, vrolijke en zeer professionele vakvrouw waar het zeer prettig mee samenwerken is. Ze heeft een pro-actieve houding en regelt alles tot in de puntjes. Zelfs dingen waar je zelf even niet aan denkt maar die wel geregeld moeten worden. Bij een volgende mogelijkheid ga ik ze zeker weer benaderen, maar als het goed is is ze dan niet beschikbaar en is er een andere geluksvogel.”

 


ROOT Events (Goirle):
Onder andere: sparren over efficiënter opzetten van administratie, opzet offertes, verkoopgesprekken, sales acties, website en social media. Tevens ondersteuning bij grote projecten: notuleren bij afspraken, draaiboek opstellen en aanpassen, begroting bijwerken en sparringpartner.
Roland Otten over de samenwerking: “Maggie is oprecht, gedreven, kundig en gestructureerd.
Doordat ik alleen werk bewandel ik soms te lang hetzelfde pad. Door te sparren met Maggie zet ze mij weer op het juiste spoor en verruimt ze mijn blik. Super fijn. Bedankt voor de samenwerking Maggie, gaat vast vaker gebeuren!”

 

Vissers Gerechtsdeurwaarders (Goirle):
Onder andere: inventariseren netwerkbijeenkomsten, sponsormogelijkheden, promotiemogelijkheden, offerte aanvragen voor Internetmarketing en nieuwe website, inplannen van afspraken en schrijven van teksten. 
Ronald Vissers over de samenwerking: “Maggie werkt gestructureerd en overzichtelijk. Ze laat zaken niet onbeantwoord of onbehandeld!”

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?