Over ons:
Veerle, Matthijs & Maggie

Mijn naam is Maggie van Kempen, aangenaam! Ik zit niet graag stil. Of eigenlijk juist wel, met mijn dochter: om een boekje te lezen. Maar het liefste ben ik lekker bezig. Naast moeder van Veerle, ben ik getrouwd met Matthijs en wonen we in Goirle. Als kind heb ik in Zuid-Amerika en Afrika gewoond, waardoor ik me eenvoudig kan aanpassen aan situaties en veranderingen en graag mijn steentje bijdraag aan de maatschappij. Sinds 2010 ben ik secretaris en oprichter van het Tilburgs Netwerkdiner en vanaf 2019 secretaris en oprichter van de Vrienden van Scouting Goirle
Daarnaast geniet ik enorm van het ondernemerschap. Als oprichter van PA Solutions ontzorg ik verschillende mede-ondernemers door allerhande secretariële en ondersteunende werkzaamheden op te pakken. Kun jij ook wat hulp gebruiken?

Het belangrijkste:

Evenementenorganisator Roland Otten: “Maggie is oprecht, gedreven, kundig en gestructureerd. Doordat ik alleen werk, bewandel ik soms te lang hetzelfde pad. Door te sparren met Maggie zet ze mij weer op het juiste spoor en verruimt ze mijn blik. Super fijn!”

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?